Dit zijn wij:

Eder, Bilal, Amina, Mariana, Gaëtan, Raf, Jerko, Selena, Jana, Mohammed, Viktor, Oscar, Yari, Fiebe, Asia, Quinten, Julien, Elias, Lien, Justine, Jeason, Solena, Maika, Jordane & juf Freya

zondag 24 oktober 2010

fietsparcours








Het was donderdagochtend barkoud, maar met de hulp van de kinderen werd het parcours snel opgebouwd zodat er snel kon gefietst worden. Ondanks enkele moeilijke stukjes en het koude weer deed iedereen enthousiast mee. Op het einde mochten de kinderen nog even vrij fietsen en warmden we ons op in de refter.

tekst van Jana

De zoo
We gingen met de trein naar de zoo. De treinreis was wel lang. Daar was er een gids:Werner was zijn naam. We zijn naar de zebra’s en de leeuwen gaan kijken. Werner vertelde dat de leeuw eigenlijk geen koning van de dieren is,want hij laat zijn vrouw jagen en zelf doet hij niets. In de zoo was de mannenleeuw zelfs bang voor zijn vrouw en dochter! We hebben Kai-Mook gezien ,die weegt wel 700 kg! Als die op je teen trapt…Daarna zijn we gaan eten. En dan hebben we ons gehaast om de apen , vissen en reptielen nog te zien. Daarna gingen we een souveniertje kopen. Dan zijn we weer naar huis gegaan en hebben nog op de speeltuin op school gespeeld.
jana

donderdag 14 oktober 2010

Uitstap naar de zoo

Op dinsdag 12 oktober trokken de vierdes naar de zoo van Antwerpen. Het werd een plezierige en leerrijke dag. De kinderen zijn volop hun verslagjes aan het schrijven (een aantal ervan kan je binnenkort hier lezen). Hieronder alvast een paar sfeerfoto's:


















zondag 10 oktober 2010

Uitstap naar het bos

Op 6 oktober brachten we een bezoek aan het bos. Fiebe schreef hierover het volgende tekstje:

Het bos,we waren met de bus naar het Hallerbos gegaan. Dan hebben  we met de gids Johan naar paddenstoelen gezocht.  We hebben paarse paddenstoelen  gezien.  Raf ving allemaal kikkers!!!!!!! We zagen veel paddenstoelen. Het was superleuk.
                                                Van superleuke  Fiebe.

Ondanks het vergeten fototoestel werden er toch een paar kiekjes gemaakt.
Gids Johan deelde materiaal uit en algauw was iedereen druk aan het zoeken.
 Met een spiegeltje werd er gekeken of de paddenstoel plaatjes of buisjes had. Er werd ook uitgelegd dat een paddenstoel geen plant is.


Als je heel goed kijkt, zie je op bovenstaande (helaas wat onscherpe) foto een kikkertje. Het wemelde er van de kikkers die een plekje in het dal zochten om de winter door te brengen. Het werd een leerrijke en leuke ervaring!