Dit zijn wij:

Eder, Bilal, Amina, Mariana, Gaëtan, Raf, Jerko, Selena, Jana, Mohammed, Viktor, Oscar, Yari, Fiebe, Asia, Quinten, Julien, Elias, Lien, Justine, Jeason, Solena, Maika, Jordane & juf Freya

donderdag 24 februari 2011

Kruisjessteek + foto's werken met de tang

Vandaag leerden we, dankzij de hulp van Bianca (mama van  Lien) en Saskia (mama van Viktor), de kruisjessteek. Het werd een boeiende en intensieve ervaring waarbij ik zo opgeslorpt werd dat ik vergat foto's te nemen... Het was fijn om iedereen zo druk aan het werk te zien!
Bedankt aan de mama's voor hun hulp!

Een paar weken geleden hadden de kinderen allerlei soorten tangen mee en kon er naar hartelust geëxperimenteerd worden op allerlei soorten draad binnen een les techniek. Na het manipuleren kwam er een opdracht. De leerlingen moesten met behulp van een tang en ijzerdraad een fotohouder maken die rechtop kon blijven staan. Hieronder enkele foto's:









donderdag 17 februari 2011

modeshow

Vandaag vond er een heuse modeshow plaats in de Zilverberk. De modellen werden in ijltempo klaar gestoomd en de laatste hand werd nog gelegd aan de modieuze kledingstukken en attributen.

Het werd een spetterende show waarin de 3 klassen hun creaties, voorzien van de nodige commentaar door de ontwerpers, aan elkaar lieten zien.